Friday, January 15, 2021

Peluang Untuk Kaum Lelaki Menjadi Jebat Ambassador

Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. JTT memang terkenal sebagai sebuah jenama yang memperkasakan wanita. Dengan produk berkualiti dan selamat, JTT telah berjaya membuktikan keberkesanan produk, terutamanya Ratu sebab Ratu is my favourite! Kih3

Bukan itu sahaja, JTT juga telah berjaya menghasilkan wanita suri rumah yang mampu mempunyai valid payslip setiap bulan sehingga mampu mendapatkan kereta idaman. Terima kasih JTT!

Walaupun JTT memang sudah sebati dengan dominasi wanita, tanpa kita sedari, sudah ramai juga kaum lelaki yang mampu menjana pendapatan dengan menjual produk-produk JTT. Kalau dulu pun boleh, dengan adanya Jebat, lagilah BOLEH! :D

Apa Itu Jebat?


Jebat adalah minuman kesihatan dan pembekal tenaga yang sedia diminum tanpa bancuh, khas untuk KAUM ADAM. Ya, kaum lelaki juga sudah boleh rasa bertenaga sepanjang hari dengan adanya Jebat. So, tak de alasan lagi yang kaum wanita sahaja yang boleh berjaya dengan JTT. Yes! No more excuses!

Kenapa Perlu Kaum Lelaki Kena Join JTT?


Di musim ramai pekerja terpaksa dibuang kerja, inilah masanya mencari pendapatan dengan cara lain walaupun ia adalah cara yang tidak terfikir sebelum ini, walaupun ia terlalu jauh daripada comfort zone kita. Jual produk kesihatan. Tak de masalah pun. Asalkan produknya memang terbukti selamat dan berkesan. Bukan sejenis nak kayakan founder je. Mesti semestinya kalau dengan JTT.

jamu tun teja

jana pendapatan secara online

1. Tidak perlu modal besar


Sebagai JTT and Jebat Ambassador, anda bukan sahaja boleh mendapatkan produk berkualiti premium dengan harga lebih rendah berbanding harga pasaran, kita juga boleh berbisnes HAMPIR TANPA MODAL. 

Kenapa tak perlu modal? Sebab kita boleh memperkenalkan dan mempromosikan produk JTT secara online, dapat pelanggan secara online, pelanggan bayar secara online, penghantaran produk semuanya diuruskan boleh Jamu Tun Teja HQ. 

So, kat mananya modal kecil? Masa sikit, data internet sikit, jari jemari, tenaga otak. Boleh je kan?

2. Slip gaji yang sah


Kalau dengan JTT, bukan bisnes cikai-cikai, gitu-gitu je. Slip gaji yang sah diberikan setiap bulan. Dengan adanya slip gaji yang valid, sudah ada ambassadors yang dapat memiliki kereta sendiri dengan pendapatan daripada bisnes JTT sahaja. Memang hebat!

Semuanya mungkin dengan JTT. Nak dengan tak nak je.

3. Tiada risiko rugi.


Dengan hanya RM130 bayaran yuran mula-mula berdaftar untuk keahlian seumur hidup, kita sudah boleh berbisnes tanpa simpan stok sendiri. Jadi, tiada risiko rugi langsung. Tapi, kalau rasa yakin dan mampu, atau ada kedai sendiri, kita juga boleh simpan stok terutama masa promo berlangsung. Tiada yang menghalang. Lagilah nampak serious berbisnes. 

Boleh kata setiap bulan ada promo, tapi sentiasa berbeza caranya. Biasanya, masa tula Ambassadors dapatkan stok pada harga yang jauh lebih rendah daripada biasa.

4. Sistem yang tersusun dan canggih


Aku sebenarnya dah join banyak jenis bisnes. Yang aku dapat nyatakan di sini, sistem JTT sistem yang paling tersusun dan senang digunakan. Stok sentiasa diupdate secara real time. Tak perlu nak susah-susah tanya banyak kali. 

Bahan promosi dan caption yang canggih dan hebat disediakan. Tinggal share je. Nak join kelas bisnes pun, dorang arrange kalau berminat. Semua dilakukan untuk kesenangan dan keselesaan Ambassadors. CEO sendiri pun ada dalam grop. Boleh borak bila-bila masa sahaja. 

5. Komisen daripada HQ


Dengan JTT, ada beberapa cara yang digunakan oleh HQ untuk memaksimumkan pendapatan semua Ambassadors. Satu, daripada jualan produk. Dua, peratusan komisen apabila mencapai target jualan. Tiga, hadiah lumayan termasuklah percutian ke luar negara. Empat, Ambassador recruitment. Jadi, tiada alasan lagi untuk kita tidak berbisnes dengan JTT tau.

6. Komitmen dan Tanggungjawab Yang Tinggi


Mungkin bagi korang kecil. Tapi, aku pernah dapat surprise 2 batang lip glass, Melur dengan Jasmin just because aku ada buat recommendation pasal packaging JTT. Padahal, tak mintak ganti pun sebab masalah kecil je. Rasa sangat kagum dengan komitmen dan tanggungjawab HQ ke atas setiap produk yang sampai kepada pengguna supaya dapat kepuasan maksimum. Tq JTT!

Nak Tengok Apa Yang Ada Di Jamu Tun Teja?



Usaha. Doa. Tawakal. Insya Allah. Wassalaam.

No comments:

Post a Comment