Lucca Vudor, kasut handmade cantik dan berkualiti dari Singapura

Assalaamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh. Good shoes go great length. Betul kan? Kalau kita sukakan sepasang kasut, kita mesti sentiasa nak memakainya walaupun banyak lagi kasut lain yang tersusun di atas rak kasut kita tu.

Tahun ni, anugerah jenama kasut terbaik yang pernah aku miliki jatuh kepada, Lucca Vudor!

Dengan trademark, The World's Most Comfortable Shoes, Lucca Vudor begitu percaya dengan kredibiliti jenama mereka untuk meletakkan nama ini di tangga pertama sebagai jenama yang mengeluarkan kasut paling selesa di dunia! Macam mana tak selesa, buatan handmade you.

kasut lucca vudor

Pengalaman Bersama 'The Shoe Concierge'
Lucca Vudor, jenama Singapura ini, berusaha keras untuk memberikan pengalaman penggunaan kasut yang paling mewah, daripada mula-mula mengenakan kasut di kaki hinggalah proses pembayaran terakhir.

1. Penghantaran pada hari yang sama secara Percuma.
2. Pengambilan untuk penukaran dan pengembalian yang mudah.
3. Bayaran balik sepenuhnya untuk pengembalian tempatan.
4. Servis pensaizan istimewa (beberapa kasut berlainan saiz dihantar untuk dicuba).

Untuk pengetahuan semua, servis sebegini tidak pernah ditawarkan dalam industri kasut, tapi dengan Lucca Vudor, kita akan dapat lebih lagi.

kasut lucca vudor

kasut buatan tangan paling selesa
Signature Lucca Vudor Pressure Relieving Sole.
Inilah tapak kasut yang buatkan selesa sangat tu.


Pengalaman Memakai Kasut Faizah dari Lucca Vudor

Aku selama ni rasa, semua kasut sama je. Sampailah aku pakai Si Faizah ni. Kalau biasa aku beli kasut, mesti ada masalah

  • selalu tercabut sebelah kiri
  • melecet di belakang kaki
  • sendat di bahagian jari
Alhamdulillah. Masalah ini tiada dengan Lucca Vudor!

bergaya dengan lucca vudor

Sangat sangat amat selesa. Bila share, ada pula yang cakap cantik. Terus blushing aku. Kih3

kasut lucca vudor

Cantik dan elegan kan. Cubalah Lucca Vudor hari ini. Pasti tiada penyesalan. 

Comments

Popular posts from this blog

SGI Vacation Club Tipu?

Ibadah dalam Islam: Ibadah Umum dan Ibadah Khusus

Persiapan Untuk Anak-anak Ke Sekolah; Taska dan Tadika